Planificarea la evaluarea psihologică a candidaţilor înscrişi la concursurile pentru ocuparea posturilor de îngrijitor, merceolog, muncitor calificat IV-I (instalator, fochist, bucătar)

Anunţ cu planificarea la evaluarea psihologică a candidaților înscriși la concursurile organizate de Inspectoratul General al Poliției de Frontieră pentru ocuparea posturilor vacante de îngrijitor, merceolog debutant – IA, precum și muncitor calificat IV-I, specialitățile: instalator, fochist și bucătar

Candidații care au fost declarați ”admis” la selecția dosarelor se vor prezenta în data de 23.11.2021, ora 07:30, la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră din Bld. Geniului nr. 42C, sector 6, București, astfel:

Nr.

Crt.

Numele și prenumele candidaţilor / Codul unic de înregistrare al candidaților

1.

RĂDAN IONICA

2.

LEAFU ANA

3.

ZIDARU LENUȚA-FLORICA

4.

SOARE ELENA

5.

RADU GEORGETA

6.

SĂLCIANU MIOARA

7.

DAMASCHIN IONEL

8.

345301

9.

345297

10.

345161

11.

CĂPITANU DRAGOȘ

12.

CANACHE VASILE

13.

345140

14.

ZIDARU BOGDAN-MARIAN

15.

345268

16.

345270

17.

345163

18.

RADU ROZA

Evaluarea psihologică va începe la ora 08:00, după efectuarea controlului epidemiologic.

Candidații trebuie să fie vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) sau să prezinte rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore ori să se afle în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

La accesul candidaților se va verifica dovada că persoanele se află într-una dintre situațiile care permit participarea, descrise mai sus, pe baza unui document scris pe care îl vor avea asupra lor, în copie (certificat verde digital Covid 19 printat și/sau dovada testului negativ RT/PCR/antigen), care se vor păstra la dosarul de concurs.

Candidații care nu fac dovada că se află într-una dintre situațiile de mai sus, nu li se va permite accesul la probe și procedura de concurs pentru aceștia va înceta.  

De asemenea, în contextul epidemiologic actual, în vederea prevenirii răspândirii noului tip de coronavirus – SARS-COV-2, pe parcursul desfășurării concursului, candidații sunt obligați să poarte mască de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pe toată durata prezenței în locul desfășurării probei. Pentru evitarea situațiilor neprevăzute, candidații sunt obligați să aibă asupra lor o mască de protecție de rezervă.

Nu se permite accesul în incintă cu măști din bumbac sau alte materiale textile. Viziera nu dispensează de purtatul măștii.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe