Depistat la volanul unui autoturism deşi avea permisul reţinut

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism, deşi avea permisul de conducere reţinut pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei.

În data de 19 mai a.c, în jurul orei 23.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - judeţul Galaţi a oprit în trafic, pentru control, în localitatea de frontieră Vlădeşti, un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în România, condus de Alexandru U., cu cetățenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 30 de ani.

Deoarece bărbatul  nu a putut prezenta permisul de conducere, motivând că nu îl are asupra sa, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că persoana în cauză are suspendat dreptul de a conduce din data de 20 octombrie 2017, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei.

Pe numele conducătorului auto, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat.

  • Depistat la volanul unui autoturism deşi avea permisul reţinut  

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe