Formular de avizare a activităților de pescuit recreativ / sportiv în zona de frontieră pentru persoane juridice

Sunt considerate zone de frontiera / zone supuse regimului de control al Politiei de Frontiera urmatoarele:

  • teritoriul aflat pe o adancime de 30 km. fata de frontiera de stat si tarmul Marii Negre, catre interior;
  • suprafata aeroportului sau a portului cu platformele, imobilele si instalatiile aferente - in judetele din interiorul tarii, unde functioneaza aeroporturi si porturi deschise traficului international;
  • fasiile de teren, situate pe o adancime de 10 km de o parte si de cealalta a malurilor Dunarii interioare, deschisa navigatiei internationale, inclusiv bratul Macin in intregime.

    Documentele necesare în scopul obținerii avizului Poliției de Frontieră pentru desfășurarea activităților de pescuit recreativ în apele de frontieră sunt:     

  • o cerere de eliberare (Descărcare model cerere)
  • o listă cu membrii cotizanți pentru asociațiile de pescari sportivi pentru care se solicita acest lucru, fiind eliberat un singur aviz pentru tot personalul specificat în listă.

 

Termenul de acordare a avizelor este de 30 de zile și începe să curgă din ziua lucrătoare următoare zilei depunerii documentației.

Mai multe detalii despre obținerea avizului de pescuit sportiv în apele de frontieră gășiți accesând linkul https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-cum-se-obtine-avizul-de-pescuit-recreativ-in-apele-de-frontiera-16289.html

Timpul estimativ de completare al formularului este de 10 minute.

Puteți trimite cererea și documentele necesare avizării prin intermediul formularului următor:

Verificarea CAPTHCA a eșuat. Vă rugăm să reîncercați!Sediul înPersoană de contactAnexez copii după*Fișierele atașate nu trebuie să depășească limita maximă de 10MB.

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Române, operator de date cu caracter personal nr. 104 şi 8881.

*Toate campurile sunt obligatorii, inclusiv cele de upload. Termeni și condiții aplicabile serviciului de comunicare on-line.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe