Audi A8, în valoare de 33.000 de euro, semnalat furat din Cehia, descoperit la Sighetu Marmaţiei

Polițiștii de frontieră maramureşeni au descoperit pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Audi A8, în valoare de 165.000 de lei, care figurează ca fiind semnalat furat din Cehia.

În data de 4 februarie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei împreună cu colegii de la STPF Maramureş au declanşat o acţiune pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei pe linia traficului internaţional de autoturisme furate.

Astfel, lucrătorii noştri au identificat într-o parcare de pe o stradă din localitatea Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Cehia.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat că autoturismul mai sus menționat figurează ca fiind furat din Cehia, alertă emisă de către autorităţile din Cehia în data de 23.01.2022.

Drept urmare, autoturismul în cauză, în valoare de 165.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul STPF Maramureş, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

  • Audi A8, în valoare de 33.000 de euro, semnalat furat din Cehia, descoperit la Sighetu Marmaţiei
  • Audi A8, în valoare de 33.000 de euro, semnalat furat din Cehia, descoperit la Sighetu Marmaţiei

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe