Sectorul Poliției de Frontieră Sibiu

Funcţionează în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, în regim de trafic internaţional cu specific aeroportuar, asigurând respectarea prevederilor tratatelor, acordurilor, convenţiilor şi protocoalelor de frontieră şi internaţionale la care România este parte, având ca obiect de activitate deservirea liniilor aeriene şi aeronavelor ce operează în trafic internaţional. destinate transportului de persoane şi mărfuri peste frontieră.

Datele de Contact:

  • Judeţul Sibiu, localitatea Sibiu, Şoseaua Alba Iulia nr. 73, cod 550051
  • telefon / fax: 0269.253.144

Organizare:

Atribuţii:

Sectorul Poliţiei de Frontieră Aeroport Sibiu este structură subordonată Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră care face parte din Ministerul Afacerilor Interne şi este instituţia specializată a statului care exercită atribuţiile ce îi revin cu privire la supravegherea şi controlul trecerii frontierei de stat, prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale şi a faptelor specifice criminalităţii transfrontaliere săvârşite în zona de competenţă, respectarea regimului juridic al frontierei de stat, paşapoartelor şi străinilor, asigurarea intereselor statului român, în zona contiguă şi în zona economică exclusivă, respectarea ordinii şi liniştii publice în zona de competenţă, în condiţiile legii.

Conducere:

  • Comisar-şef de poliţie Dorin Muntean.

Programul de audienţe:

  • Marţi, 10.00-12.00.

 

 

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe