Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Ștefan cel Mare - Suceava

Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Stefan cel Mare - Suceava Funcționează în cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontieră, în regim de trafic internațional cu specific aeroportuar, asigurând respectarea prevederilor tratatelor, acordurilor, convențiilor și protocoalelor de frontieră și internaționale la care România este parte, având ca obiect de activitate deservirea liniilor aeriene și aeronavelor ce operează în trafic internațional, destinate transportului de persoane și marfuri peste frontieră.

Adresa:

  • Punct Poliție de Frontieră Aeroport Suceava,  oraș Salcea, strada Aeroportului nr. 1, cod poștal 727475, județul Suceava

Date de contact:

Conducere:

  • Șef P.P.F. -  comisar de poliție Deleanu Niculai Cezar, tel. 0230.567.000, 0743.136.542.

Program audiențe: 

  • Vineri 14.00- 16.00.

Organizare:

  • Organizează și execută controlul la frontiera de stat a României, urmărind respectarea regimului juridic al frontierei de stat, pașapoartelor și străinilor, intereselor statului român în zona de competență a punctului, realizarea controlului documentelor pentru trecerea frontierei de stat, în condițiile legii.
  • Organizează și desfășoară acțiuni specifice controlului la frontiera de stat a României, prevenirea și combaterea migrației ilegale și criminalității transfrontaliere în zona de competență, precum și orice altă încălcare a regimului juridic al frontierei de stat.
  • Apără viața, integritatea corporală și libertatea persoanelor, proprietatea publică și privată, celelalte drepturi și interese legitime ale cetățenilor și comunității. 

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe