O femeie din România cu documentele altei persoane

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat o femeie din România care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat, folosind un document care aparţinea altei persoane.

În data de 20.10.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasager într-un autoturism, o femeie care s-a legitimat cu o carte de identitate românească.

Cu ocazia verificării documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana este cetățean român, în vârstă de 18 ani şi a recurs la această metodă deoarece avea documentul personal expirat.

Lucrătorii noştri au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de fals privind identitatea și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe