Treizeci și unu de persoane depistate pe raza municipiului Arad, în cadrul unor acţiuni preventive

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad au depistat, în cadrul unor acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, pe raza municipiului Arad, 31 de cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

În data de 20.10.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

Pe parcursul misiunii au fost identificați, în diferite zone din municipiul Arad (Ferma Ceala, Gara C.F.R. și Cartierul Zona de Vest), 31 de cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din  Bangladesh, Pakistan și Afganistan, cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani, solicitanţi de azil în ţara noastră.

După finalizarea tuturor verificărilor, vor fi îndrumaţi să se  întoarcă în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

În perioada următoare, în zona de competenţă a judeţului Arad vor continua acţiunile în sistem integrat pentru prevenirea activităţilor de migraţie ilegală.

  • Treizeci și unu de persoane depistate pe raza municipiului Arad,  în cadrul unor acţiuni preventive

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe