“Sportul nu are frontiere, ci doar voință și încredere”

Cu prilejul aniversării a 30 de ani de misiune permanentă la hotarul Republicii Moldova, Direcția Regională “Vest“ din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră din Republica Moldova a lansat o invitație de participare la activitățile organizate cu această ocazie, colegilor de la ITPF Iași.

Delegația Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, condusă de comisar-șef de poliție Cezar Hrișcă, șeful Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași a avut următoarea componență: comisar-șef de poliției Ciprian Artenie, subcomisar de poliție Andrei-Radu Mihăilă, subcomisar de poliție Andrei Rusu, agent șef principal de poliție Vasile-Marian Alexii, agent șef principal de poliție Iulian-Ilie Petrușca, agent șef de poliție Florin-Ștefan, agent șef de poliție Valentin Beldiman, agent de poliție Sergiu-Andrei Păduraru, agent de poliție Constantin Munteanu, agent de poliție Andrei-Roberto Crețu.

Șeful delegației române  a transmis cu această ocazie mesajul șefului I.T.P.F. Iași adresat șefului interimar al Direcției Regionale “Vest” cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliției de Frontieră a Republicii Moldova, asigurând colegii de frontieră vecini de întreaga colaborare, cooperare și disponibilitate pe segmentul comun al frontierei de stat, adresându-le, totodată, felicitări, împliniri și multe realizări profesionale.

În cadrul evenimentelor organizate cu această ocazie, echipa de minifotbal a Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași a câștigat locul I la această competiție, precum și trofeul ,,Cel mai bun jucător al turneului”, care  a fost înmânat lui Sergiu Pădurariu, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

La finalul activității competiționale, oficialitățile din R. Moldova au premiat și felicitat concurenții, precizând faptul că vor mai organiza asemenea activități.

Activitatea competițională a urmărit consolidarea relațiilor de cooperare și prietenie dintre structurile de frontieră ale României și Republicii Moldova.

  • “Sportul nu are frontiere, ci doar voință și încredere”
  • “Sportul nu are frontiere, ci doar voință și încredere”

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe