Să aveți tot timpul vorbele la voi!

Aceasta a fost urarea ministrului afacerilor interne, Lucian Bode, către toți comunicatorii din Ministerul Afacerilor Interne, în data de 21 iunie, la sediul Ministerul Afacerilor Interne, cu ocazia celebrării Zilei Comunicatorului din M.A.I., ediția a IV-a, în cadrul unei ședințe solemne, ministrul afacerilor interne, Lucian Bode a mulțumit pentru activitatea desfășurată de către comunicatorii din structurile subordonate.

„Am marcat această zi alături de o parte dintre comunicatorii Ministerului Afacerilor Interne care au făcut față cu brio la cele mai recente provocări ale momentului, gestionând cu profesionalism misiunile MAI în contextul conflictului din Ucraina și afluxului de refugiați, în paralel cu celelalte linii de muncă zilnice.

I-am premiat pe cei mai activi  și mai implicați dintre ei în ultimul an de activitate, dar știu că această muncă este una de echipă, deci meritele se împart cu colegii lor.

Asumarea, adaptabilitatea, eficiența și promptitudinea sunt dincolo de orice discuție elemente de bază care asigură succesul unei informări profesioniste.

Rolul comunicatorilor este unul crucial, și anume să facă lumină într-o lume a informației îndoielnice. Este responsabilitatea lor să ofere informații adevărate, verificate și certe cetățenilor.

Doar în acest mod, oamenii vor alege comunicatorii structurilor MAI, în locul altei surse de informare. I-am îndemnat pe comunicatori să le câștige încrederea, astfel încât să devină sursa lor oficială de informare.

Le mulțumesc tuturor celor care prin munca lor de comunicatori contribuie la prestanța instituțională a Ministerului Afacerilor Interne.

Le doresc inspirație și să aibă mereu „vorbele la ei”!

Cu această ocazie au primit diplome de apreciere și câțiva colegi, purtători de cuvânt, din cadrul Poliției de Frontieră Române:

  • Comisar-șef de poliție ILIE POROCH SERIȚAN, din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava.
  • Inspector principal de poliție IULIA STAN, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației.
  • Inspector principal de poliție CĂTĂLIN COSTEL RUSU, ofițer de relații publice în cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.
  • Inspector principal de poliție ANDREI ENE, purtător de cuvânt în cadrul Gărzii de Coastă.

Și noi dorim să le mulțumim tuturor colegilor purtători de cuvânt din Poliția de Frontieră Română, pentru efortul depus zi de zi în promovarea imaginii instituției.

 

  • Să aveți tot timpul vorbele la voi!
  • Să aveți tot timpul vorbele la voi!
  • Să aveți tot timpul vorbele la voi!
  • Să aveți tot timpul vorbele la voi!

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe