Anunț - În atenţia candidaţilor înscrişi la concursul organizat pentru ocuparea postului de ofițer principal I la Compartimentul Traduceri al Serviciului Protocol și Traduceri

În atenţia candidaţilor înscrişi la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, cu sediul în municipiul Bucureşti, Bd. Geniului nr. 42 C, sector 6, pentru ocuparea postului de ofițer principal I la Compartimentul Traduceri al Serviciului Protocol și Traduceri, subordonat nemijlocit Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, prevăzut la poziția 10 din statul de organizare al serviciului.

Evaluarea psihologică a candidaţilor înscrişi la concursul sus-menționat va avea loc, în data de 03.04.2019, ora 08:30, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră din municipiul Bucureşti, Bd. Geniului nr. 42 C, sector 6, astfel: 

 1. AVRAM CONSTANTIN DANIEL
 2. BOAGIU PETRUȚA
 3. BUDA OANA CLAUDIA
 4. CEAFĂR BOGDAN-MARIAN
 5. DICU VALENTINA-ANDREEA
 6. DOLCA ANAMARIA-BOGDANA
 7. GHEORGHE ANGELA-KARLA
 8. GHEORGHIU ALEXANDRU-MIRCEA
 9. GOLEANU RAMONA-OANA
 10. HANEDIR IONELA
 11. HIRIȘ ROXANA-IONELA
 12. HUMĂ MAGDALENA
 13. LUȚĂ RODIAN-IONEL
 14. OANCEA ALINA MARILENA
 15. PANTILIMON ELENA
 16. ACHIMESCU SOFIA-PAULA
 17. IBRIAN ALINA-LORENA 

Candidații se vor prezenta la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră cu 15 minute înainte de începerea examinării psihologice și vor avea asupra lor cartea de identitate şi pix/stilou cu pastă/cerneală de culoare albastră.

Menționăm faptul că nu vor fi acceptate întârzieri sau reprogramări!

De asemenea, graficul de concurs se modifică astfel:

- 12.04.2019, ora 12.00 – data limită de depunere a dosarelor de recrutare în vederea participării la concurs.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe