Urmăriţi de autorităţi, depistaţi în PTF Borș, Săcuieni și Nădlac II

Poliţiştii de frontieră bihoreni și arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente trei bărbați, căutaţi de autorităţile române pentru executarea unor pedepse privative de libertate.

În data de 11.05.2019, în jurul orei 20.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Borș, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român B.B., în vârstă de 41 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mureș.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă, având de executat 9 luni și 720 de zile de închisoare.

În data de 10.05.2019, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Săcuieni, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român B.G., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Bihor.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie, având de executat 1 an de închisoare.

Tot în data de 10.05.2019, în jurul orei 21.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, pe sensul de ieşire din România, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român C.G., în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza judeţului Ialomiţa.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat 2 ani de închisoare.

Persoanele în cauză au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Bihor și Arad, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe