Urmărit internaţional, depistat la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un bărbat căutat de autorităţie române, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

În data de 20.02.2017, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei  Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Ioan D., în vârstă de 30 de ani, din judeţul Braşov.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe