Un urmărit internațional, depistat la P.T.F. Nădlac II-Csanadpalota

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II–Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente un  bărbat, căutat de autorităţile din Olanda, în vederea executării unei pedepse privative de libertate.

În data de 22.01.2020, în jurul orei 16.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II– Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul  albanez  G.S., în vârstă de 41 de ani.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din Olanda, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane şi proxenetism.

Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe