Un egiptean depistat la Nădlac, încercând să treacă ilegal frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au depistat un cetăţean egiptean, care a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În data de 29.06.2020,  poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac, judeţul Arad, au desfăşurat o acțiune de prevenire pe linia combaterii migraţiei ilegale și a infracționalității transfrontaliere în zona de competenţă. Astfel, în jurul orei 00.45, la aproximativ 200 de metri faţă de linia de frontieră, a fost depistată o persoană de sex masculin. Întrucât aceasta nu îşi justifica prezenţa în zonă, a fost preluată şi transportată la sediul instituției, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoana în cauză este cetăţean din Egipt, în vârstă  de 29 de ani. Tânărul a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră  au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.      

  • Un egiptean depistat la Nădlac, încercând să treacă ilegal frontiera

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe