Un cetăţean din Maroc, depistat la frontiera de vest

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, judeţul Arad, au depistat un cetăţean marocan, care a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria. 

În data de 05.09.2020, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac  II-Csanapalota - I.T.P.F. Oradea au depistat, la aproximativ 100 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, o persoană care se îndrepta pe jos, spre teritoriul Ungariei şi care nu îşi justifica prezenţa în zonă.

Imediat, colegii noștri l-au dus pe bărbatul în cauză la sediul Sectorului P.F. Nădlac, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că este un cetăţean din Maroc, în vârstă de 32 de ani. Bărbatul a declarat că dorea să ajungă în vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe