Treisprezece cetăţeni străini depistați într-un TIR cu role de oțel


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat treisprezece cetăţeni din Pakistan, Somalia, Sri Lanka și Nepal, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare încărcate cu chimicale și piese auto.

* În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, respectiv un bulgar, aflați la volanul unor automarfare înmatriculate în România și Bulgaria. Șoferii transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, chimicale și piese auto pentru societăți comerciale din Franța și Italia

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiți, ascunși în compartimentele pentru marfă, treisprezece  cetățeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Pakistan, Somalia, Sri Lanka și Nepal, ce intenționau sa ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spațiul Schengen.

În ambele cazuri poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Treisprezece cetăţeni străini depistați într-un TIR cu role de oțel
  • Treisprezece cetăţeni străini depistați într-un TIR cu role de oțel
  • Treisprezece cetăţeni străini depistați într-un TIR cu role de oțel

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe