Trei tineri din Afganistan depistaţi ascunşi într-un camion încărcat cu miere la P.T.F. Nădlac I

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I au depistat, ascunşi într-un camion încărcat cu miere, trei cetăţeni din Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria. 

În data de 19.10.2020, în jurul orei 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean bulgar, conducând un ansamblu rutier înmatriculat în Bulgaria. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, miere, pe ruta Bulgaria - Germania.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, trei cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate și transportate la sediul Sectorului P.F. Nădlac pentru cercetări, unde, în urma verificărilor poliţiştii de frontieră au stabilit că este vorba de trei minori din Afganistan, cu vârste cuprinse între 16 şi 17 de ani. În cadrul cercetărilor a rezultat faptul că cei trei afgani intenţionau să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge ilegal în vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Trei tineri din Afganistan depistaţi ascunşi într-un  camion încărcat cu miere la P.T.F. Nădlac I

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe