Trei cetăţeni străini depistați de polițiștii de frontieră arădeni, în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au depistat trei cetăţeni din Afganistan care au încercat să treacă  ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În această dimineață, în jurul orei 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, județul Arad au observat, la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră, trei persoane care se deplasau pe jos, spre granița cu Ungaria. Deoarece acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul instituției pentru cercetări.

În urma verificărilor preliminare, polițiștii de frontiera au stabilit că cele trei persoane  sunt cetățeni din Afganistan.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe