Șapte cetățeni străini  depistați la frontiera verde

Polițiștii de frontieră arădeni din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac II au depistat 7 cetățeni din Sri Lanka și Siria care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria pe la "frontiera verde".

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au observat, în cadrul desfășurării activităților specifice de supraveghere a frontierei de stat, în apropierea liniei de frontieră, șapte persoane care se deplasau pe jos în direcția statului vecin.

S-a procedat la deplasarea către locul unde se aflau persoanele și interceptarea acestora. Întrucât nu își justificau prezența în zonă, au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea unor verificări. În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că sunt cetățeni din Sri Lanka și Siria, ce intenționau să treacă în mod fraudulos frontiera de stat.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe