Șaisprezece cetățeni străini depistați în patru autoturisme în cadrul unor acțiuni preventive

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliției de Frontieră Turnu și Nădlac au depistat, în cadrul unor acțiuni desfășurate pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în patru autoturisme care circulau în regim taxi, șaisprezece cetățeni străini care nu își justificau prezența în zonă.

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliției de Frontieră Turnu și Nădlac au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale în zona de competență.

Pe parcursul misiunii, au fost identificați, pe comunicațiile din apropierea liniei de frontieră, călătorind în patru autoturisme care circulau în regim taxi, șaisprezece cetățeni străini, care nu își justificau prezența în zonă. 

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceștia sunt cetățeni din Sri Lanka, Siria și Irak.

După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanții de azil vor fi îndrumați să se întoarcă în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din țară unde sunt cazați și înregistrați.

În perioada următoare, în zona de competență a județului Arad vor continua acțiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurile M.A.I. pentru prevenirea activităților de migrație ilegală.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe