Microbuz căutat de autorităţile din Spania, depistat de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac I

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac I- Nagylak au descoperit un microbuz, în valoare de 10.000 de Euro, căutat de autorităţile din Spania.

În data de 09.10.2020, în jurul orei 00.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român G.A., în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz, înmatriculat în Spania.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat şi documentele microbuzului. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Spania.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a cumpărat microbuzul de la un cetăţean spaniol şi nu cunoştea că acesta ar fi în atenţia autorităţilor.

Autoturismul  în valoare de  10.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

  • Microbuz căutat de autorităţile din Spania, depistat de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac I

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe