Fals privind identitatea descoperit la P.T.F. Curtici

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei  Curtici au depistat o femeie care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat, prezentând la controlul de frontieră documente ce nu îi aparţineau.

În data de 21.08.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasager trenul care circulă pe relația București Nord-Viena, o femeie care s-a legitimat cu un pașaport simplu eliberat de autoritățile din Olanda.

Cu ocazia verificării documentelor în cauză, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări. În urma verificărilor s-a stabilit că persoana este cetăţean din Irak, în vârstă de 31 de ani şi intenţiona să ajungă, în mod fraudulos în ţări din vestul Europei.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe