Doi urmăriţi general şi unul internaţional, depistaţi la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat  trei persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare.

În data de 28.03.2017, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Alin N., în vârstă de 29 de ani, din judeţul Bacău.Acesta circula ca pasager într-un mijloc de transport internaţional înmatriculat în Spania.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată şi are de executat o pedeapsă de 3 ani şi 8 luni.

Ieri, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Ion F., în vârstă de 39 de ani, din judeţul Mehedinţi.Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de autorităţile din România un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiuni economice şi are de executat o pedeapsă de 3 luni.

Aseară, în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Cătălin D., în vârstă de 35 de ani, din judeţul Bacău.În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de autorităţile din Italia un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

În toate cazurile, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe