Doi urmăriţi general, depistaţi la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente două persoane căutate de autorităţile din România, în vederea executării unor pedepse privative de libertate.

În data de 11.07.2020, în jurul orei 11.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român D.B., în vârstă de 27 de ani, domiciliat în judeţul Hunedoara.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de  conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fiind condamnat la 1 an şi 2 luni de închisoare.

În data de 13.07.2020, în jurul orei 04.50, la acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român C.A., în vârstă de 32 de ani, domiciliat în judeţul Galaţi.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice, fiind condamnat la 3 luni  de închisoare.

Persoanele  au fost predate unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe