Doi urmăriţi general, depistaţi la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat doi bărbaţi căutaţi de autorităţie române, pe numele lor fiind emise două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

În data de 13.02.2017, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei  Nădlac–Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Valenti D., în vârstă de 26 de ani, din Teleorman.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală şi avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an şi 4 luni.

Câteva ore mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei  Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Petre M., în vârstă de 32 de ani, din Vâlcea.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani.

 Ambele persoane au fost predate unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe