Doi cetăţeni români căutaţi de autorităţi, depistaţi la PTF Nădlac II  

 

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente două persoane căutate de autorităţile germane.

În data de 23.06.2020, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român S.L., în vârstă de 44 de ani, domiciliat în judeţul Caraş Severin.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile germane, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiunii de furt.

Tot în data de 23.06.2020, ora 01.00, în acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român S.M., în vârstă de 39 de ani, având domiciliul în judeţul Caraş Severin.

Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis, de către autorităţile germane, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiunii furt.

Persoanele au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurile legale care se impun.

  • Doi cetăţeni români căutaţi de autorităţi, depistaţi la PTF Nădlac II   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe