Doi algerieni, depistați ascunși pe axul roţilor unui camion la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota au descoperit, ascunși sub semiremorca unui automarfar condus de un cetățean din Republica Moldova, doi cetăţeni algerieni, care încercau să iasă ilegal din ţară. 

În data de 10.08.2020, în jurul orei  01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean din Republica Moldova, la volanul unui ansamblul rutier format din cap tractor marca Scania şi semiremorca marca Schmitz, ambele înmatriculate în Republica Moldova.

Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta marfuri diverse având ca destinaţie Germania.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit asupra ansamblului rutier. Astfel, au fost descoperite ascunse sub semiremorcă, pe axul roților, două persoane de sex masculin.

În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele sunt doi bărbați din Algeria, în vârstă de 29 şi 33 ani, care au declarat că intenţionau să ajungă în state din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru trecerea ilegală a frontierei de stat, la final urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Doi algerieni, depistați ascunși pe axul roţilor unui camion  la P.T.F. Nădlac II
  • Doi algerieni, depistați ascunși pe axul roţilor unui camion  la P.T.F. Nădlac II
  • Doi algerieni, depistați ascunși pe axul roţilor unui camion  la P.T.F. Nădlac II

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe