Cetăţean român depistat la volanul unui autoturism fără permis de conducere

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu au depistat un cetăţean care conducea un autoturism fără permis de conducere.

În data de 12.09.2020, în jurul orei 18.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţara, cetăţeanul român N.I., în vârstă de 39 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Olanda.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte permisul de conducere, acesta a prezentat o poză cu un permis de conducere emis de autorităţile din Bulgaria, pe numele său.

Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în urma cărora au constatat că bărbatul  nu posedă permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor  de  conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Cetăţean român depistat la volanul unui autoturism fără permis de conducere

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe