Cetăţean român depistat la volanul unui autoturism fără permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat un cetăţean român, care conducea fără să dețină acest drept.

În data de 20.07.2020, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român B.N., în vârstă de 52 de ani, la volanul unui autoturism marca FORD, înmatriculat în Marea Britanie.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte permisul de conducere, acesta declarând că nu deține documentul solicitat, motiv pentru care a fost condus la sediul P.T.F. pentru cercetări.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul  nu a avut vreodată permis de conducere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii  de  conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe