Cetăţean român depistat la volanul unui autoturism fără permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I au depistat un cetăţean care conducea fără permis de conducere.

În data de 23.09.2019, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I - Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român C.R., în vârstă de 25 de ani, la volanul unui autoturism marca Peugeot 306, înmatriculat în Polonia.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte permisul de conducere. Acesta a declarat că nu are asupra sa permisul de conducere, motiv pentru care a fost condus la sediul P.T.F. pentru cercetări.

Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în urma cărora au constatat că bărbatul nu a deţinut niciodată permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe