Cetăţean român depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanapalota au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

În data de 12.09.2020, în jurul orei 09.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român P.N., în vârstă de 47 de ani, la volanul unui autoturism, marca Ford, înmatriculat în Republica Cehă.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din România.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul  nu  deţine permis de conducere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Cetăţean român depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe