Cetăţean român depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

     În data de 25.06.2020, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român P.G., în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autoturism, marca Volkswagen, înmatriculat în Germania. La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul  nu  deţine permis de conducere. Cu privire la cele constatate bărbatul în cauză a declarat că a obţinut permisul de la persoană a cărei identitate nu o cunoaște, în schimbul sumei de 2.000 euro.

    Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Cetăţean român depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe