Cetăţean din Bangladesh, cu permis de rezidență francez fals, depistat într-un autocar la Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat un cetățean din Bangladesh care a încercat să ajungă în Spaţiul Schengen în mod fraudulos, folosind un permis de rezidență francez fals.

În data de 28.09.2022, în jurul orei 02:50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un autocar înmatriculat în România, pe sensul de ieșire din țară,un cetățean din Bangladesh care a prezentat la controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, un permis de rezidență având însemnele autorităţilor din Franța.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Lucrătorii noştri au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de uz de fals și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe