Cetăţean bulgar depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota au depistat un cetăţean bulgar care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

În data de 10.09.2019, în jurul orei 23.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar H.A., în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autoturism, marca Kia Soul, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din Grecia.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul  nu  deţine permis de conducere.

Cu privire la cele constatate bărbatul în cauză a declarat că a obținut permisul de conducere de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaște din Grecia, contra sumei de 800 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere  şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe