Cap tractor căutat de autoritățile poloneze, descoperit la P.T.F. Borș

 

Poliţiştii de frontieră bihoreni au descoperit și indisponibilizat un automarfar marca DAF, căutat de autorităţile din Polonia.

În data de 15.01.2016, în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, județul Bihor, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul polonez Stanislaw C., în vârstă de 60 de ani, conducând un cap tractor marca DAF, cu semiremorcă marca Koegel, ambele înmatriculate în Polonia.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că pentru capul tractor era emisă o alertă, de către autoritățile poloneze, din data de 11.01.2017, aceasta figurând ca ”bun căutat pentru confiscare”.

Conducătorul auto a declarat că el este angajatul firmei de transport căreia îi aparține mijlocul de transport și nu avea cunoştinţă că acesta se află în atenția autorităților..

Autovehiculul, în valoare de aproximativ 8.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Borş până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

  • Cap tractor căutat de autoritățile poloneze, descoperit la P.T.F. Borș
  • Cap tractor căutat de autoritățile poloneze, descoperit la P.T.F. Borș
  • Cap tractor căutat de autoritățile poloneze, descoperit la P.T.F. Borș

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe