Cap tractor căutat de autorităţile din Bulgaria, depistat de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II - Csanadpalota au descoperit un cap tractor marca DAF, în valoare de 9.000 euro, căutat de autorităţile din Germania. 

În data de 31.03.2020, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II - Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul turc K.M., în vârstă de 64 de ani, conducând un cap tractor marca DAF, înmatriculat în Turcia, an de fabricație 2007.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că automarfarul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Bulgaria în data de 14.07.2016.

Mijlocul de transport, în valoare de 9.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Cap tractor căutat de autorităţile din Bulgaria,  depistat de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe