Cap tractor căutat de autorităţile din Belgia, descoperit de poliţiştii de frontieră din P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărșand au descoperit un cap tractor marca Mercedes Benz, în valoare estimată de 24.000 de euro, căutat de autorităţile din Belgia.

În data de 24.11.2022, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărșand, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean român, în vârstă de 38 de ani, aflat la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, ambele înmatriculate în România.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Belgia în urmă cu o săptămână.

Capul tractor, în valoare estimată de 24.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca, la finalizare, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe