Autoutilitară căutată de autorităţile din România, depistată de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II - Csanadpalota au descoperit o autoutilitară marca Iveco Daily, în valoare de 10.500 de Euro, căutată de autorităţile din România. 

În data de 06.08.2019, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II - Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român M.B., în vârstă de 33 de ani, conducând o autoutilitară marca Iveco Daily, înmatriculată în România.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoutilitara figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din România.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că este angajat în calitate de şofer pentru a duce marfa în Cehia și nu avea cunoștință despre faptul că autoutilitara ar fi fost căutată de autorităţi.

Autoutilitara, în valoare de 10.500 de euro, a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoutilitară căutată de autorităţile din România,  depistată de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Nădlac II

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe