Autoutilitară căutată de autoritățile din Belgia, descoperită în PTF Borș I

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș I au depistat, la controlul de frontieră, un cetățean român aflat la volanul unei autoutilitare marca Volvo, estimat la valoarea de aproximativ 20.000 de euro, și căutat de autorităţile din Belgia.

În data de 14.03.2024, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș I, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat, cetăţean român, la volanul unui autoturism marca Volvo, înmatriculat în România.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoutilitara figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Belgia.

Bărbatul a declarat faptul că nu are cunoștință despre faptul că autoutilitara este căutată de autorități.

Drept urmare, autoutilitara, în valoare estimată de aproximativ 20.000 de euro a fost indisponibilizată, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

  • Autoutilitară căutată de autoritățile din Belgia, descoperită în PTF Borș I

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe