Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, depistat de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca BMW, model 420 D, în valoare de 17.800 de euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie. 

În data de 08.01.2020, în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român S.S., în vârstă de 25 de ani, conducând autoturismul marca BMW, model 420 D, fabricat în 2013.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în anul 2016 şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

Autoturismul în valoare de 17.800 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie,  depistat de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II
  • Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie,  depistat de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe