Autoturism căutat de autoritățile din Finlanda, descoperit în P.T.F Turnu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu au depistat, la controlul de frontieră, un cetățean finlandez care a încercat să treacă frontiera cu un autoturism estimat la valoarea de aproximativ 16.500 de euro, căutat de autorităţile din Finlanda.

În data de 13.07.2023, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat în vârstă de 42 de ani, cetăţean finlandez, la volanul unui autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Finlanda.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare,  alertă introdusă de autorităţile din Finlanda în luna aprilie a acestui an.

Drept urmare, autovehiculul (în valoare estimată de aproximativ 16.500 de euro) a fost indisponibilizat, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

  • Autoturism căutat de autoritățile din Finlanda, descoperit în P.T.F Turnu
  • Autoturism căutat de autoritățile din Finlanda, descoperit în P.T.F Turnu
  • Autoturism căutat de autoritățile din Finlanda, descoperit în P.T.F Turnu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe