ATV căutat de autoritățile olandeze, descoperit la P.T.F. Salonta

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a  Frontierei Salonta au descoperit un ATV, în valoare de aproximativ 30.000 de lei, căutat de autorităţile din Olanda.

În data de 22.02.2017, ora 17.23, la Punctul de Trecere a Frontierei Salonta, județul Bihor, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Adrian S., în vârstă de 49 de ani, la volanul unei autoutilitare cu care transporta un ATV marca Polaris.        

În urma verificărilor suplimentare efectuate în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că ATV-ul figura ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Olanda în data de 20.12.2015.

Conducătorul auto a declarat că urma să transporte ATV-ul în țară, neavând cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenția autorităţilor olandeze.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar ATV-ul , în valoare de aproximativ 30.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Salonta până la finalizarea cercetărilor.

  • ATV căutat de autoritățile olandeze,  descoperit la P.T.F. Salonta
  • ATV căutat de autoritățile olandeze,  descoperit la P.T.F. Salonta
  • ATV căutat de autoritățile olandeze,  descoperit la P.T.F. Salonta

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe