15.000 pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii de frontieră bihoreni


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Salonta, județul Bihor,împreună cu lucrători din cardul Poliţiei Municipiului Salonta, au oprit în trafic, pentru control, două autoturisme în care au fost descoperite 15.000 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 150.000 lei.

La data de 23.06.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Salonta împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigări în zona de competenţă.

Astfel, în jurul orei 23.00, aceştia au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri în trafic, pe DJ 792A, în apropierea localității Tinca, două autoturisme, un autoturism marca Audi și un autoturism marca Mercedes.

În prima mașină, condusă de cetățeanul român Nicu O., în vârstă de 24 de ani, din judeţul Maramureş, polițiștii au descoperit 6.920 pachete cu țigări, fără marcaje fiscale. Al doilea autoturism nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de către echipa comună, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea  acestuia. Ulterior mașina a fost găsită abandonată pe un câmp din apropiere, în acesta fiind descoperită cantitatea de 8.080 pachete cu țigări, fără marcaje fiscale.

Cantitatea totală de țigări, în valoare de aproximativ 150.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

  • 15.000 pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii de frontieră bihoreni
  • 15.000 pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii de frontieră bihoreni
  • 15.000 pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii de frontieră bihoreni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe