Asistență juridică a polițistului de frontieră pentru faptele săvârșite în exercitarea, potrivit legii, a atribuțiilor de serviciu

CĂTRE OPERATORII ECONOMICI INTERESAŢI,

Având în vedere prevederile O.M.A.I. nr. 9 din data de 9 martie 2009 privind condiţiile în care se suportă de către unitate sumele necesare asigurării asistenţei juridice a poliţistului pentru faptele săvârşite în exercitarea, potrivit legii, a atribuţiilor de serviciu, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră cu sediul în Bucureşti, bulevardul Geniului, nr. 42C, sector 6, organizează o procedură de atribuire a unui contract de prestări servicii de asistenţă juridică pentru poliţiştii de frontieră.

În acest sens, vă invităm ca până la data de 11.01.2016, ora 09.00, să depuneţi, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră o propunere financiară pentru servicii de asistenţă juridică pentru poliţiştii de frontieră conform prevederilor documentaţiei de atribuire.

Solicitarea documentaţiei de atribuire se va face în scris prin fax la nr. 021.408.74.25, prin e-mail: achizitii.igpf@mai.gov.ro sau prin poştă în atenţia Serviciului Achiziţii, urmând a fi pusă la dispoziţie gratuit.

Totodată, vă informăm faptul că deschiderea ofertelor va avea loc în data de 11.01.2016, ora 10.00, la care pot participa reprezentanţii/delegaţii dumneavoastră în baza unei împuterniciri şi a cărţii de identitate.

În speranţa că veţi da curs invitaţiei de participare, vă mulţumim anticipat.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe