Urmărit internațional, depistat în P.T.F. Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad - județul Timiș au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, căutat de autoritățile austriece, care avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de cinci ani  pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de fraudă bancară.

 În data de 27.11.2017, în jurul orei 05.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad - I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de ieșire din țară, cetăţeanul român  Alexandru  S., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiș.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca având mandat european de arestare, acesta fiind căutat în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de cinci ani, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de fraudă bancară, alertă introdusă de autorităţile austriece în data de 17.11.2017.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului în cauză, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe