Urmărit general, depistat în P.T.F. Cenad

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român pe numele căruia era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul circulației. 

În data de 05.06.2018, în jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român  G.I., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza judeţului Bacău.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul radiat și cu număr fals de înmatriculare și având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 4 luni.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe