Ţigări de contrabandă în valoare de peste 22.500 de lei, descoperite în portbagajul unui autoturism

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița au descoperit în portbagajul unui autoturism condus de un tânăr din judeţul Timiş, aproximativ 1.880 pachete cu ţigări de contrabandă.

În data de 26.11.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița, judeţul Timiş, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului cu ţigări în zona de competenţă.

Astfel, în jurul orei 19.30, aceştia au oprit pentru control, pe DN 57, pe comunicația Gherman-Moravița, un autoturism marca Volkswagen Touareg, înmatriculat în România.

În urma controlului specific efectuat asupra autoturismului, condus de A.I. în vârstă de 18 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Timiș, au fost descoperite în portbagaj, printre bunurile transportate, 1878 pachete cu ţigări, marca “ Marble”, fără marcaje fiscale.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de aproximativ 22.536 de lei, au fost ridicate în vedere confiscării.

  • Ţigări de contrabandă în valoare de peste 22.500 de lei, descoperite în portbagajul unui autoturism
  • Ţigări de contrabandă în valoare de peste 22.500 de lei, descoperite în portbagajul unui autoturism

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe