Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră severineni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin - Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara au depistat o persoană care transporta 460 de pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de peste 5.500 de lei, care urmau să fie comercializate ilegal în Drobeta Turnu Severin.

În data de 10.04.2018, ora 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Compartimentului de Combatere a Migrației Ilegale și Infracţionalităţii Transfrontaliere - Sectorul Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au organizat o acțiune în baza unor informații deținute despre o persoană suspectată că se ocupă cu traficul de produse accizabile.

În urma acțiunii a fost depistată, in zona Pieței Centrale din municipiul Drobeta Turnu Severin, Cristina C. în vârstă de 50 de ani, care deținea într-o cutie de carton cantitatea de 460 de pachete cu ţigări marca Marble, fără marcaje fiscale. Femeia, care nu era la prima abatere, a declarat că intenţiona să comercializeze ţigările pe piaţa neagră de desfacere din municipiul Drobeta Turnu Severin.      

Ţigările, în valoare totală de peste 5500 de lei au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizarea cazului urmând sa fie luate măsurile legale care se impun.

  • Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră severineni
  • Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră severineni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe