Cetățean sârb, urmărit internaţional, depistat la Portile de Fier

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat la controlul de frontieră un cetăţean sârb, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, acesta fiind suspectat de săvârşirea infracţiunii contra proprietăţii.

În după amiaza zilei de 26.01.2017 în Punctul de Trecere a Frontierei  Porţile de Fier I, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile specifice de control la frontieră, L. Marko, în vârstă de 37 de ani, cetăţean sârb, domiciliat în Republica Serbia.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date naţionale, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele bărbatului există un mandat european de arestare  emis de către autorităţile din Austria, la data de 29.12.2016, acesta fiind căutat pentru  săvârşirea infracţiunii contra proprietăţii pe teritoriul acestei ţări.

Bărbătul a fost predat  unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale aparţinând  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, în vederea luării măsurile legale ce se impun.

  • Cetățean sârb, urmărit internaţional, depistat la Portile de Fier

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe